DAN ŠPORTA - 23.9.2021

Dan slovenskega športa v občini Radovljica

ČETRTEK, 23. 9. 2021

OD 16:00 DO 19:00

ŠPORTNI PARK RADOVLJICA

Dan slovenskega športa je lani uveden državni praznik, ki je posvečen promociji športa, spodbuja vrednote biti telesno aktiven, uživati življenje in skrbeti za dobro počutje. Športna zveza Bled, Bohinj, Gorje bo v sodelovanju z Občino Radovljica na Dan slovenskega športa 23. septembra pripravila prireditev, na kateri se bodo predstavili športni klubi in društva, ki delujejo na območju radovljiške občine. Prireditev bo potekala v novem in starem delu Športnega parka Radovljica od 16. do 19. ure. Za popestritev dogajanja bodo klubi oz. društva pripravili izzive za udeležence. Predstavljen bo tudi projekt ˝Oživimo srce˝, katerega cilj je povečati možnost preživetja ob srčnem zastoju.

Dogodek je namenjen vsem, ki se želijo gibati ter svoje veselje in energijo deliti z drugimi.

Na prireditvi bodo upoštevani ukrepi za preprečevanje širjenje covida-19, tako da bo udeležba možna ob izpolnjevanju pogojev PCT.

GIBAJMO ZA ZDRAVJE

• organizirana splošna telesna vadba oz. pohodi
  • ostale informacije si oglejte na zavihku GIBAJMO ZA ZDRAVJE

Oddaja prostih terminov v telovadnici

Oddajamo proste termine v telovadnici.

www.centerveriga.si

Oddajamo proste termine zainteresiranim izvajalcem športnih vadb!  Na naslovu Alpska cesta 43, 4248 Lesce je na voljo 160m2 uporabne povrsine, delno pokrite s tatamijem. Prostor je lepo osvetljen, zracen, ogrevan in klimatiziran. Udobna garderoba, sanitarije.  info@centerveriga.si; 040 295 289

Napovedujemo

Oddaja prostih terminov v telovadnici